NEW DALE JONES - EVANS OFFICES & GALLERY

Welcome to our new office + gallery APRIL 2012

LOFT 6 PENTHOUSE

1998-1999 | Multi Residential | Sydney NSW | 180m² | photo Paul Gosney

The design of a curvilinear form wraps through the loft apartment to form a seamless series of gallery spaces, which also become bedrooms and living spaces. A dynamic floating staircase was designed to elevate the user up to the sky and upper living levels. The roof terrace sunroom is framed by an enclosure of beautifully detailed natural bamboo screens. The colour schemes off-white to off black is dramatic.

Design dje

Awards

  • 2002 Belle Apartment of the Year
  • 2002 Dulux Residential Interior Colour Award

Media

  • 2004 Interiors Now, Images Publishing, Australia
  • 2002 Living In Sydney, Taschen, Germany