NEW DALE JONES - EVANS OFFICES & GALLERY

Welcome to our new office + gallery APRIL 2012

ANN ST WAREHOUSE LOFT CONVERSION

1997-1999 | Multi Residential | Surry Hills NSW | 1260m² | photo Trevor Mein

A former dye factory was converted into 9 residential lofts and dje’s offices. The textures of the street surface are reflected in the reworking of the building’s façade. Spacious raw, gallery-like lofts open to the street, while penthouse type apartments penetrate the roof. Art works line the common corridors where the former structural concrete dramatic columns are lit like forests making exciting entry spaces for the complex.
Design dje

Awards

  • 2001 NAIWIC Multiplex NSW Awards for Excellence Best Development
  • 2002 Dulux Colour Award Winner Residential

Media

  • 2000 A Japanese Puzzle, Monument, Australia
  • 2000 Adaptation, Architectural Review, Australia